Liimattalan viemäriosuuskunta

 

Y 2001450-6
Suolahden Päivänpaiste Oy / Matti Virtanen, toimitusjohtaja

Keiteleentie 11, 44200 Suolahti

040  543 66 88 / sihteeri

Osuuskunta on perustettu 30.9.2005 perustavan kokouksen päätöksellä ja silloin valittu hallitus on laatinut säännöt ja hakenut osuuskunnan rekisteröintiä. Osuuskunta on rekisteröity 22.12.2005.

Osuuskunnan toimiala on viemäriverkoston rakentaminen ja ylläpito sekä jätevesien johtaminen Äänekosken Energian puhdistamolle, joka sijaitsee Konginkankaan Tihusuolla. Puhtaan veden toimittamisen osuuskunnan alueella hoitaa Äänekosken Energia.

Osuuskunnan toiminta-alueeseen kuuluu nelostien itäpuoli Konginkankaan keskustan asemakaava-alueen eteläpuolella eli Keiteleen puoleinen kyläkunta aina etelässä Pakkalan taloon asti sekä nelostien läntinenpuoli Polunharjuntien ja Häkkiläntien alkupään osalta. Viemäriverkostoa on yhteensä 35 km ja liitettyjä kiinteistöjä 137. Alue 1 valmistui keväällä 2009 ja alue 2 rakentui loppuun vuonna 2014.  

Tässä linkki karttaan toiminta-alueesta.

Osuuskunnan hinnoittelu

Osuusmaksu on 200 €
Liittymismaksu on 9.000,00 €. Mikäli rakentamiskustannus tuosta ylittyy, niin lisäksi peritään ylittävä osuus liittyjältä.
Liittymiseen voi saada osuuskunnan pitkäaikaisen lainan.

Liittämisen jälkeen peritään viemärin kulutusmaksu kulutettujen vesikuutioiden mukaisesti. Jäteveden hinnan päättää osuuskuntakokous. Lisäksi peritään perusmaksua toiminnan ylläpitokustannusten edellyttämällä tavalla.

Viemäriosuuskunnan toimialue on vahvistettu Äänekosken kaupunginvaltuuston päätöksellä 5.9.2011.

Toimialueen ulkopuolella osuuskunta ei rakenna verkostoa, mutta voi ottaa vastaan jätevettä. Liittyvä kiinteistö rakentaa yli 100m metriä menevän linjan osan omalla kustannuksellaan ja osuuskunta tekee sopimuksen kuten osakkaan kanssa.

Osuuskunnan jäsenyyttä haetaan kirjallisella hakemuksella ja jäseneksi ottamisesta päättää osuuskunnan hallitus.

Kiinteistön myynnin tai muun siirron yhteydessä osuuskunnan hallitukselta on haettava osakkuuden siirtoa kirjallisesti kuuden kuukauden kuluessa saannosta.

Kiinteistökohtaisesta jätevesien käsittelytarpeesta osuuskunnan toiminta-alueella neuvoja antavat kaupungin ympäristöviranomaiset.

Osuuskunnan asioista lisätietoja haluavat voivat soittaa osuuskunnan toimitusjohtajalle tai hallituksen puheenjohtajalle.

Hallitus ja yhteystiedot

Hallituksen varsinaiset jäsenet

Puheenjohtaja

Toimitusjohtaja/ sihteeri

Olli Vertainen(1.1.2009 valittu)

Matti Virtanen (1.1.2015 alkaen)

P. 0400 645744

P. 0400 622 985

Varapuheenjohtaja

 

Mikko Maijala

 
   
   
   
   

Jäsen

 

Matti Hytönen

Pekka Toivakka

Marika Nyholm

Aapo Lehtinen

Mikko Maijala

 

 

Hallituksen Varajäsenet

Heikki Latikka

Ismo Kainu

Juha Summala

 

 


 

 

 

 

kotisivut yrityksille ja yhdistyksille: keski-suomen verkkomedia