Konginkankaan kesäpäivät 

Konginkankaan kesäpäivät on jokakesäinen, koko kylän yhdistävä tapahtuma. Koronana vuoksi 2020 kesäpäiviä ei järjestetty. Vuonna 2021 kesäpäivät järjestetään la 3.7. supistettuna toripäivänä eikä kesäpäivien yhteyteen suunniteltua Juuret Keski-Suomessa -tapahtumaa voida järjestää. 

Konginkankaan kesäpäivät järjestetään vuosittain viikko juhannuksen jälkeen. Lauantaina pidetään perinteiset ohjelmalliset markkinat. 

Konginkankaan kesäpäivät kokoaa konginkankaalaiset, kesäasukkaat, naapurit ja vierailijat mukavan ohjelman, markkinoiden, hyvän ruoan ja seurustelun äärelle. Ohjelmaa on niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tapahtuma on tärkeä sekä kylän hengelle, positiiviselle näkyvyydelle että monen yhdistyksen taloudelle. Myös muualta tulevilta myyjiltä on tullut hyvää palautetta - osallistuminen kannattaa, sillä markkinoilla on vieraillut 2500-3000 ihmistä.

Tervetuloa!

 

 

 

Kesäpäivien ohjelma on monen yhdistyksen ja talkoolaisen työn tulos. Työtä koordinoi Konginkankaan kyläyhdistys ry.

Lisätietoja Konginkankaan kyläyhdistys ry, Tanja Rämä puh. 040 542 0652, sähköposti tanja.rama (at) gmail.com

Varaa itsellesi myyntipaikka kesän ykköstapahtumaan. Myyntipaikan tiedustelut ja paikkavaraukset Riitta Paananen p. 050 064 1930 tai riittaleipoo (at) gmail.com.

Myyntipaikan voit maksaa kyläyhdistyksen tilille KSOP FI67 5543 0120 0645 25. Paikkoja rajoitetusti.

Tulostettavan myyntipaikkailmoituksen saat auki tästä.

kotisivut yrityksille ja yhdistyksille: keski-suomen verkkomedia