Konginkankaan kesäpäivät

Päivä: 30.06.2018 - 01.07.2018

Lisätiedot:

 

KONGINKANKAAN KESÄPÄIVÄT 2018 

 

Tervetuloa leppoisille Konginkankaan kesäpäiville! Kesäpäivien ohjelma on monipuolinen, mutta itse tapahtuma yhtä leppoisa kuin aina.

Kesäpäivillä voi viettää koko päivän - löydät näkemistä, tekemistä, shoppailua, syömistä ja juomista. Muista, että kesäpäivät ulottuu kirkolta urheilukentälle, jonne on lapsille tehty oma peuhupaikkansa. Sieltä löytyy tekemistä perheen pienimmille ja vähän isommillekin. Kirkon ja kotiseutumuseon ovet ovat avoinna, myös niissä kannattaa käydä. 

Jos olet leipoja, testauta ruisleipätaitosi. Tänä kesänä valitaan Konginkankaan Ruisleipämaisteri! 

- - -  

Kesäpäivät sattuvat samaan aikaan Suviseurojen, Keitele Regatan, Keitelejazzien, Äänekosken keskiaikamarkkinoiden ja Suolahden Wanhan aseman 120-vuotisjuhlien kanssa. Ihmisiä on liikkeellä paljon. Varaudu siihen, että matkoihin menee normaalia enemmän aikaa ja että esimerkiksi parkkeeraus ei välttämättä ole yhtä helppoa kuin normaalisti. 

- - - 

Lauantain kesäpäivämarkkinoiden myyntipaikan voit varata Tarja Tavaststjernalta, puh. 040 5007568. Lauantain markkinoilla on perinteisesti käynyt reilut 2000 ihmistä ja kauppiaiden palautteen mukaan kauppakin on käynyt. 

kotisivut yrityksille ja yhdistyksille: keski-suomen verkkomedia