JUHLARAVIT SIIRTYVÄT SU 30.7

04.06.2017

Lisätiedot:

 

suomenhevonen 110-vuotta juhlaravit Liimattalan raviradalla Siirretty Su 30.7. seuraa ilmoittelua!!

 

Ohjelmassa on ravilähtöjä, montelähtö, ponilähtöjä ja vauhdikkaat laukkalähdöt. Lapsille on mm. poninhoitoa ja poniratsastusta. Ala-Keiteleen HYS:n taatut letut, makkara ja muu tarjottava pitävät nälän loitolla. 

Raveissa on myös harvinainen tilaisuus päästä tutustumaan sota-aikaisiin hevosvarusteisiin sekä hevosten kenttäsairaalaan. Näytteillä on satuloita ja ns. heittovaljaat, kengitys- ja hampaanpoistovälineet, kastrointivälineet, lääkintäarkkuja, täydellinen hevosen leikkausvarustus valoineen, lumihuppu ym.

Tapahtuma on osa Suomi 100 ja Suomenhevonen 110 -vuotta -juhlintaa. Suomenhevonen on palvellut meitä suomalaisia uskollisesti sodassa ja rauhassa, työssä ja harrastuksissa. Rotu on vanha, mutta Suomenhevosen kantakirja perustettiin vasta 110 vuotta sitten vuonna 1907. 

Liput 6 € alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. 

 

AJO-OHJE RAVIRADALLE
Ravirata sijaitsee osoitteessa Häkkiläntie 1760a Liimattala? noin 5 km Konginkankaan kirkonkylästä Äänekoskelle päin. Nelostieltä käännytään pitkän suoran puolivälistä Häkkiläntielle (Äänekoskelta päin tultaessa vasemmalle). Nelostiellä on opasteet raviradalle. 

Järjestäjä Ala-Keiteleen Hevosystäväinseura

https://alakeiteleenhys.yhdistysavain.fi/

kotisivut yrityksille ja yhdistyksille: keski-suomen verkkomedia